ORDU İLİ GELENEKSEL BAŞHEKİMLER TOPLANTISI HASTANEMİZDE DÜZENLENDİ
22 Eylül 2023

Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen başhekimler toplantısı bu ay Hastanemizde düzenlendi. İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun TÜZÜN, Müdürlüğümüz  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan ÖZER, Personel Hizmetleri Başkanı İmdat BELEN, Destek Hizmetleri Başkanı Ömer TOK ve hastanelerimizin yöneticileri ile birlikte toplantı öncesinde Hastanemizdeki  hizmet birimlerini ziyaret ederek, hizmet birimleri ile ilgili bilgi aldı ve fiziksel alanları inceledi. Hizmet birimlerinin ardından hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun TÜZÜN Başkanlığında  Hastanemiz toplantı salonunda İlimiz Sağlık Hizmetleri hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya müdürlüğümüz yöneticileri, kamu hastanelerimizin başhekimleri, başhekim yardımcıları, idari mali işler müdürleri ile sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından  Sağlık Müdürümüz Op. Dr. Dursun TÜZÜN katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. “Her ay farklı bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz toplantımızı bu ay Kumru Devlet Hastanesinde yaptık. Sizleri burada görmekten ve sizlerle bir arada olmaktan mutluyum. Hastanemizde yapılan iyileştirmeler,  sağlık hizmetinin aksatılmadan devamı için  oldukça önemli. Birinci önceliğimiz her zaman vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Bu noktada siz değerli yönetim ekibime özverili çalışmalarınızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Bu toplantıların her geçen gün daha verimli hale geldiğini görmekten mutluyum.” dedi.

Hastanemiz Başhekimi Dr. Emre KOÇELİ açılış konuşmasını gerçekleştirerek hastane birimleri, hizmet kapasitesi ve personel durumu hakkında bilgi verdi. Ardından kürsüye çıkan Hastanemiz  İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer KÖSTEK hastaneye ait mali durum ve yapılması planlanan iyileştirmeler hakkında katılımcılara bilgilendirme yaptı.

Hastanemiz sunumunun ardından sırası ile Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Destek Hizmetleri Başkanlığı ve Personel Hizmetleri Başkanlığı sunumlarıyla hastane hizmetleri, mali durum ve personel durumu masaya yatırıldı.
Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun TÜZÜN, ev sahipliği ve misafirperverliği için Hastanemiz Yönetimine ve çalışanlara teşekkür ederek, katılımcı tüm hastane yöneticilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

• 2.fotoğraf.png
  • 3.fotoğraf.png