İdari ve Mali İşler Müdürü

ömer.jpeg

Ömer KÖSTEK
İdari ve Mali İşler Müdürü

07.06.1982 tarihinde Kumru'da doğdu.İlk ve Ortaöğrenimini Kumru Mehmet Akif ERSOY İ.Ö.Okulunda tamamladı.1995-1999 yıllarında Fatsa Sağlık Meslek Lisesini bitirdi. Akabinde sırasıyla Niğde Üniversitesi SHMYO,Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi , Atataürk Üniversitesi Adalet bölümünü bitirdi.Son olarak 2022-2023 tarihleri arasında  Nişantaşı Üniversite'nde Sağlık Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı.
 Acıbadem Hastanesi ve Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesinde çalıştı. Daha sonra T.C. Adalet Bakanlığı bünyesinde İdari Mali İşler Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı.2021 yılında Altınordu İlçe Sağlık Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. Halizarda Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Alternatif Çözümler Daire Başkanlığı'na bağlı Uzlaştırmacı olarak görev yapmaktadır. 2022 yılı itibariyle Kumru Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Evli ve 1 çocuk babasıdır.